Søg
  • RaceBusinessFonden

Tour de France til Danmark

Opdateret: 19. feb. 2020

RaceBusinessfonden deltog igår i et spændende arrangement sammen med Redmark og Audi Gladsaxe. Her hørte vi et foredrag fra Alex Pedersen omkring hans lange rejse med at kæmpe for at få Grand Depart Copenhagen Denmark til at blive til virkelighed.

En italesættelse der satte sig fast i hele fortællingen var at det er startet med 2 cykeltossede ildsjæle der havde et mål og et formål.

Sådan er det også i RaceBusinessFonden. Vi er 2 Ildsjæle der brænder for den gode sag om at hjælpe børn og unge i Danmark der har det svært, til at få de bedst mulige vilkår for fremtiden. At starte som iværksætter er ikke en nem opgave og det er hele tiden 2 skridt frem og 1 tilbage, men hvor der er vilje og passion, så lykkedes projektet.

Vi er så glade for at rejsen er igang og vi sætter fokus at vi har de bedste mennesker omkring os til at skabe synlighed og give os taletid. Vi kommer hver dag et lille skridt i vores rejse om at kunne samle rigtigt mange penge ind og skabe sammenhold og nye relationer mellem de mennesker i vores netværk, så alle kan støtte op om den gode sag.

Hvis du eller din virksomhed ønsker et samarbejde så tag endeligt kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig.
18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle