Søg
  • RaceBusinessFonden

Mød fantastiske Mona der har taget sit valg


Byd hjerteligt velkommen til Mona, som er vores nye frivilligkoordinator i RaceBusinessFonden.

Mona brænder for hjertesagen og for at kunne gøre en forskel. Mona et fantastisk menneske, fuld af energi, der ønsker at bruge lidt af hendes fritid på at gøre en forskel og dele ud af sin viden og erfaring ved at hjælpe andre og samle folk om den gode sag med den helt rigtige indgangsvinkel.

Mona arbejder som Coach, Stresscoach og Digitale Mentor hvor hun med udgangspunkt i vores hverdag med skærme og teknologi hjælper både private personer til at skabe et liv i balance og virksomheder med at forebygge stress og forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Hun har selv været ramt af stress, og har brugt sine mange års erfaring med et liv i overhalingsbanen og digital kommunikation, it, web og mobil udvikling til at udtænkte et koncept der hedder KIG OP – vi savner dig, hvor der er fokus på at skabe sunde vaner, finde styrken til at stå af strømmen og følge drømme og det som skaber værdi.

Hendes mantra er teknologi er fedt, men mennesker er federe. Med det mener hun, at vi skal finde balancen og vælge at bruge teknologien, der hvor den skaber værdi for hverdagen, og huske på at vi er mennesker, som har brug for mennesker og pauser. Vi har brug for det nære, det ægte og tryghed for at trives og udvikle os - at kunne være der for andre. Privat bor hun sammen med sin kæreste og er en del af en moderne familie med dine og vores børn. Søn på 4 år og 2 bonusbørn på 14 og 17 år.


Blev en del af team frivillig.

Som frivillig i RaceBusinessFonden, bliver du en del af et team, hvor vi udover at sørger for at gæsterne til vores arrangementer får en fantastisk oplevelse, også sørger for at vi, som team får nogle gode og farverige timer sammen.

Til alle vores arrangementer vil der være forskellige opgaver der skal løses, både før, under og efter et arrangement. Nogle af arrangementerne kræver mange hænder og mere tid og andre arrangementer er én-dags eller nogle timer der skal til. Det er helt op til dig, hvor meget tid og lyst du har til at deltage, men vi kan med er garanti sige at du får lyst til at være med igen, når du har været afsted første gang 😊 Opgaverne som frivillig kan variere meget, så derfor har vi altid en indlede samtale med hver enkel af jer, så vi imødekommer ønsker og egenskaber på forhånd.

Vi inddeler vores opgaver i 2 kategorier:

De fysiske krævende opgaver, som kræver lidt styrke – det er opgaver med teltopsætning, opsætning af møbler, påsætning af seler til kørsler, bære kasser og andre tungere ting, samt rengørings- og oprydningsopgaver.

De knap så fysiske opgaver, tæller bl.a. registrering af gæster, salg af varer, tombola passer, opsætning af beachflag og roll-ups, borddækning, servering, opvask, lettere afrydning, uddeling af flyers, dekoration og pyntning af telte.

Det kan også være at du har et helt særligt talent, du ønsker at bidrage med i form af underholdning eller andet, som vil give værdi til vores gæster ved arrangementerne, og så kan det sagtens kombineres.

For den tid du hjælper os , giver vi dig til gengæld udover at deltagelse på de arrangementer du er frivillig, også mulighed for en række oplevelser og rabatter som vores samarbejdspartnere gør muligt. Er det noget for dig – har du lyst til at gøre en stor forskel for de børn og deres familier der lever i en svær hverdag, så skriv dig op som frivillig her. https://www.racebusinessfonden.com/om-os Vi vil glæde os til samarbejdet.

Har du spørgsmål så tag endelig fat i Mona – hun kan kontaktes på Mona Helleman, tlf: 40200921 email: kontakt@racebusinessfonden.com

154 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle