Søg
  • RaceBusinessFonden

Jeg har taget et valg

Byd hjerteligt velkommen til Jan, som er vores idemager, vores ildsjæl som med sit store hjerte for andre mennesker, har stiftet RaceBusinessFonden. En velgørende fond med mennesket i fokus, til fordel for udsatte børn og familier i Danmark.


Som menneske har han altid arbejdet ud fra mottoet ”at mennesker er det vigtigste aktiv vi har”, og derfor vigtigt at vi hele tiden udbygger vores relationer og passer godt på vores relationer/netværk. For 1 år siden gik en drøm i opfyldelse da det endeligt blev muligt at tage det første spadestik til det projekt som senere hen skulle vise sig ikke bare var hans drøm men hele familiens passion, nemlig RaceBusinessFonden.


RaceBusinessFonden er min drøm om at kunne bruge mit store netværk samt det menneskelige overskud jeg besidder, til at kunne gøre en forskel for børn og familier der er havnet i en svær hverdag og ikke har overskuddet eller mulighederne til at stå imod og kæmpe sig tilbage til normalitet uden udefrakommende hjælp.

Mit udgangspunkt var at tænke velgørenhed på en anderledes måde, ikke kun som velgørenheds indsamling, men som en fond med fællesskab og nærvær hvor grundstenen er vores allesammens relationer. Når mange står sammen så står vi stærkere og ingen står alene tilbage. Med ønsket om at skabe endnu stærkere relationer ser jeg det ud fra en cirkel hvor vi ved at skabe værdi hele vejen rundt, både for dem som giver og for dem som har behov for hjælpen, skaber de største muligheder samtidig med at vi stadig holder fokus på det enkelte menneske. På den måde skaber vi i RaceBusinessFonden stærkere relationer, endnu mere tryghed samt et tættere bånd af nærvær og lyst til at gør en forskel.


Jeg har truffet det valg at give min tid og gøre brug af mine erfaringer og netværk til fordel for andre der trænger til en hjælpende hånd i en svær hverdag. Det giver mig så meget værdi tilbage på et menneskeligt plan der ikke kan gøres op i penge eller tid. Ved at yde til fordel for andre, så møder jeg hver dag ligesindede mennesker der stiger med på rejsen og støtter op om den gode sag, men vi kan altid bruge flere. Både frivillige og donorer der har tid eller økonomi til overs og gerne vil stå sammen i et værdiskabende fælleskab.


Privat personen Jan møllegaard er 49 år og far til 2 børn en dreng på 21 og en pige på 9 år samt sine 2 bonus børn på henholdsvis 13 og 8 år som han deler med kæresten Marlene. Til daglig arbejder Jan som salgs og marketingschef.


Hvad får man ud af at drive en fond? Et stort netværk udover det normale, nye kontakter og virkelig stærke og tætte relationer der ikke kan købes for penge, et styrket fællesskab i familien, der bakker op.

Det har aldrig været vigtigere end nu at ha overskud til andre, så lad os stå sammen, og lad os sammen skabe de stærkeste relationer til glæde for børn og familier som har en svær hverdag.

Vi står lige nu alle sammen i en svær tid med Corona-virus hængende over hele verden. Og for de udsatte børn og familier hvor det var svært før, så er det nu endnu sværere og behovet for støtte til dem bliver kun større. Centre og hjem for børn og unge, samt indsamlingsarrangementer lukker ned i denne tid og efterlader en uvished om hvorvidt foreninger og organisationer kan få midler nok til deres projekter og gode arbejde for at skabe trivsel og tryghed omkring børnene. Vi skal stå sammen og hjælpe nu.


Gør som mig! Tag stilling nu og hjælp os med at gøre en forskel.

Støt sagen med en donation på mobilpay 111119


Selv 10kr gør en forskel, så send alle beløb afsted, store som små.


Meld dig som frivillig ved en af vores arrangementer. Gå ind på vores hjemmeside her

www.racebusinessfonden.com og hjælp mig med at gøre en forskel.

På forhånd tusind tak for din støtte.182 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle